Skip to content
Close

32 hozzászólás

 1. Kovács Tamás
  2012. augusztus 12. vasárnap @ 16:40

  Sikeresen telepítettem a programot, USB-n szeretném használni, de nem tud kapcsolóni a telefonhoz.
  A fájlkeresőben megjelenik az SD kártya tartalma, látja a telefont.
  A program viszont nem látja. Mi lehet az oka?
  A kért beállításokat elvégeztem.

  • Ruzsinszki Gábor
   2012. augusztus 12. vasárnap @ 22:49

   Nem kell USB tárhelyként engedélyezni. Csak bedugod és elindítod a programot. Egyszerre nem működik a két üzemmód.

 2. jani
  2012. augusztus 22. szerda @ 14:39

  Hello

  Nekem az a po
  problémám,hogy nem jelenik meg az usb csatlakozás.Nekem a telomon ezt írja.”MyPhoneExplorer Client
  Waiting for connection””. Csak töltést jelezz. 2 kábelel is probáltam meg mindegyik usb portot.. Valahogy nem akarja felismerni,hogy össze van kötve a gép meg a teló. Probáltam más programokal is de u.a. az eredmény

  • Ruzsinszki Gábor
   2012. augusztus 22. szerda @ 14:44

   USB Debug-nak engedélyezve kell lennie a telefonon, valamint a menüből a connect menüpontal hozzá kellene csatlakoznia.

   • jani
    2012. augusztus 22. szerda @ 16:43

    “USB Debug-nak engedélyezve kell lennie a telefonon,” És azt hol találom?

    • Ruzsinszki Gábor
     2012. augusztus 22. szerda @ 22:41

     “Hogy ezt a programot tudja telepíteni a telefonban be kell kapcsolni az USB hibakeresés engedélyezését. Ennek beállításában segít a következő animáció. (kattintás után indul el)” Animáció mutatja. Továbbá nem tárhelyként kell csatlakoztatni. Csak simán be kell dugni.

     • jani
      2012. augusztus 24. péntek @ 14:51

      Értem én amit mondasz de nekem nem jelenik meg az usb csatlakoztatás (2.kép) . Sztm vmi van a telomal. Mondjuk még garis majd beviszem. Azért köszönöm a segítséget.

 3. Szőrös
  2013. február 26. kedd @ 20:57

  telepítettem, usb hibaelhárítást engedélyeztem, csatlakoztattam, de nem tárhelyként, mégsem találja meg.
  Próbáltam Appstore-n keresztül felrakni, de hibás csomagot írt ki, és nem telepítette.
  Vélemény?

  • Ruzsinszki Gábor
   2013. február 26. kedd @ 21:04

   Vagy telefon gond, vagy hiányzik a driver a gépről ami kellene. Windows 7 Windows update-ről telepíti fel. Néha sok ideig eltarthat. Eszközkezelőben érdemes lenne ránézni, hogy nincs e ismeretlen eszköz.

   • Szőrös
    2013. február 26. kedd @ 21:47

    SZiasztok!
    A Fájlkezelőben keressétek meg a PC USB Driver mappát és egy az egyban másoljátok át a gépre pl C: meghajtóra.
    Az PC-n az eszközkezelőben keresd meg a telefont, elméletileg egy sárga felkiáltójelllel a sarkában megtalálható.
    Katttints jobb gommbal, majd az illesztőprogram frissítését válaszd.
    Keresés a saját gépen –> válaszd ki a mappát amit a C:-re mentettél.
    Ha mindez megvan, akkor már működni fog a szinkronizálás!

    Üdv!
    Szőr

 4. xian
  2013. február 27. szerda @ 18:55

  tök jól néz ki, kapcsolódik vodafone smart ii-höz.
  sync esetén lerántja a telefonkönyvet _és_ az összes gmail contactomat. De minek – én csak a telefonkönyvemet szeretném szerkesztgetni. Hogy lehet ezt megoldani?

  Köszi

  • xian
   2013. március 1. péntek @ 00:27

   Közben a sw fórumán megoldották nekem: a telefonra települt kliensben kell a Settings alatt, “Contact-accounts to sync”-ben kivenni a pipát a google fiók mellől. Hátha hasznos lesz még ez az infó vkinek…

   • kata
    2013. november 11. hétfő @ 14:35

    hasznos volt
    köszi 🙂

 5. varnai tamas
  2013. április 18. csütörtök @ 21:55

  Hát nálam minden úgy van ahogy mondjátok, és mindent szinkronizál is, kivéve a naptárt, ami pont kellene, mert nem találko egy normálista, ami van a pc-n és a telón is. De mondjuk nem tudom, hogy mivel szinkronizál? A droidos teló beépített naptárával? Egyébként az írja a teló, hogy :OBEX ERRORCODE D0:INTERNAL SERVER ERROR

  Egyébként hasonló a problémám az ESSENTIAL PIM alkalmazással

  • Ruzsinszki Gábor
   2013. április 21. vasárnap @ 20:08

   Google naptárral tuti szinkronizál. Az is elképzelhető, hogy egy-két telefonon nem működik köszönhetően az Android fragmentáltságának.

 6. Dora
  2015. szeptember 4. péntek @ 00:08

  Köszönöm!!!! 🙂 már teljesen felbosszantottam magam a Kies alkalmazáson mert az üzenetekkel semmit nem tudtam kezdeni, es akkor vegre megtalaltam ezt az oldalt és innen a MyPhone Explorert. Szuper! 🙂

  • Ruzsinszki Gábor
   2015. szeptember 6. vasárnap @ 19:38

   Igazán nincs mit.

 7. nick
  2015. október 6. kedd @ 13:39

  Szervusztok! Én már régóta használom ezt a programot. Nexus-on is ment, illetve Samsungon is egy ideig. Mostanában viszont azt tapasztalom, hogy szinkronizáláskor vagy a gépen, vagy a telón leállítja a klienst, vagy bontja a kapcsolatot. Amíg nem nyúlok hozzá addig vígan el van a kontakt. 2 hete már 4. nekirugaszkodásra csinálta végig a mentést akkor percenként dobott le, de részletekben átvitte az adatokat. Most ahogy indítom a szinkront, beolvassa a telefonkönyvet utána azonnal bont. 1 hónapja kért egy kis támogatást én meg kilőttem…, ha ingyenes, akkor miért szórakozik? Van valami javaslatotok? – Köszönet !! nick

 8. RadarEgér
  2015. október 17. szombat @ 16:51

  Kedves Gábor!
  Arra van-e lehetőség ennél a szinkronizációs szoftvernél, hogy paraméterezhető lehessen a maga a szinkronizáció? Értem ezalatt pl. azt, hogy ha a mobilomon egy adott név alatt szereplő adatok elavultak és a számítógépemen ugyanazon név alatt újabbak a címek, akkor a szinkron úgy valósuljon meg, hogy a mobilomon a név alatti címet az új címmel felülírja. Vajon működhet-e fordítva is, hogy a mobilomon lévő frissebb adat kerül át a megfelelő helyre a számítógépemre? A KIES azt csinálja, hogy ilyne esetben új rekordot nyit az adatnak, ezért a telefonom van már vagy 6 rekord is azonos névvel, mert volt már 6 módosítás is egy ugyanazon rekordon.

  • Ruzsinszki Gábor
   2015. október 17. szombat @ 18:21

   Tudtommal van. A szinkronizáció résznél lehet gépről szinkronizálni telefonra és lehet telefonról is PC-re szinkronizálni.

 9. Beke László
  2015. november 1. vasárnap @ 18:34

  Szia!
  Érdeklődnék, hogy hogyan tudok a pc-ről zenét áthúzni az Androidos tel.ra, a progit leszedtem és mindent látok a gépen a teloról.
  Köszönettel

 10. Gábor
  2015. november 22. vasárnap @ 21:31

  Szia, MyPhone Explorerrel szinkronizálom Samsung Galaxy SIII Neo telefonom 4.4.2 Androidost, jó ideje gond nélkül. Egyik műveletben Teló belsó memóriájából PC-re másolom video fileokat és aztán rögtön törli is memóriából. De most SD kártyát is betettem, ugyanez a műveletet arra is beállítottam, a kimásolást megcsinálja, de automata törtést nem engedélyez az SD-ről mondván 3.rd party alkalmazás nem törölhet SD-ről. Be lehet állítani, hogy törölje is kimásolás után?

  • Ruzsinszki Gábor
   2015. november 25. szerda @ 18:51

   Szerintem nem lehetséges amit szeretnél. Esetleg csatold a telefont MTP/PTP eszközként és Windows intéző segítségével végezd el a műveletet áthelyezés segítségével. (CTRL+X és CTRL+V)

 11. Szigi
  2015. november 26. csütörtök @ 11:06

  Sziasztok!

  Én agyvérzést kapok. nem hajlandó sehogy megtalálni a telefont. Már wifin is próbáltam úgy se. Ez egy alcatel pop C1.
  Tudom, nem a legújabb valami, de a telefonkönyvem nagyon kellene. HELP ME PLEASE!!! Próbáltam mindenféle kapcsolati lehetőséget a telefonon. Win 7 van a gépen, és a telefon driverei is fent vannak.

  • Ruzsinszki Gábor
   2015. november 29. vasárnap @ 12:21

   A telefonkönyv Google szinkronizációval is kinyerhető. Csupán fel kell szinkronizálni felhőbe, majd a gmail címtárban megjelennek a nevek. Ott lehet szűrni csak telefonszámmal rendelkező névjegyekre. Illetve a telefonkönyv alkalmazás tud VCF formátumban exportálni SD kártyára is, amit minden kontakt kezelő alkalmazás megeszik 🙂

  • MFeri
   2015. november 30. hétfő @ 23:18

   Szigi a helyedben bekapcsolnám az USB-hibakeresés módot…
   A Telefon leírásában benne van, hogy hol találod.
   Ha nem találod sehol, akkor javaslom a Beállítások -> A telefonról -> Kernel verziója -> kopogtasd rendesen és 5 lépés után megjelenik a beállítások között egy “Fejlesztői lehetőségek” Azt bekapcsolod és abban van az “USB hibaelhárítás” abba kell egy pipa. Telót feldugod a gépre és és lám már csak be kell kapcsolni a fájlok átvitelét…
   Egyébként évek óta foglalkozom Android-os telókkal és egy ideje nem tettem fel a telefonok gyári driverjeit csak a PDA Net + nevű progit és minden telefont lát a gépem. (persze a fenti lehetőség bekapcsolása után)

 12. Andras
  2015. december 4. péntek @ 09:35

  Két különböző telefonom mentése (névjegyei) megtalálhatók a programban. Lehet ezeket egyesíteni valahogy? Magyarul egy korábbi telefonom névjegyeit (is) szeretném rátölteni az újra. Bocsánat, ha banális a kérdés, nincs most időm végigböngészni a programot.
  Köszönöm a segítségeteket! András

 13. Szakál Róbert
  2017. január 30. hétfő @ 01:45

  Természetesen semmit sem lehet vele kezdeni, sem USB-vel nem csatlakozik, sem WIFI-n, használhatatlan átverés mint minden más. Hetek óta kínlódok, hogy a számítógépről a könyvjelzőket szinkronizáljam telefonra, semmivel sem sikerül, ez sem jött be. Valami WIFI pint kér, meg minden baja van, stb. Ma feladtam. Szégyen, hogy a mai technikai fejlettség mellett tudósnak kell lenni, igazi hackernek és még így sem megy… Nem tudom hol élünk. ezt az egészet meg lehetne oldani egyszerűen, 2 gombnyomással, de úgy látszik mindenki hülye ehhez. Nevetséges.

  • Ruzsinszki Gábor
   2017. január 30. hétfő @ 09:23

   A hiba jelen esetben az ön készülékében van. a WiFi pin biztonsági célt szolgál. Annyi a lényege, hogy ha netalán van olyan okos a felhasználó, hogy például a McDonalds nyílt WiFi hálózatán akar szinkronizálni, akkor ne tudja már más lelopni a telefonkönyvet és az adatokat. Nem feltétlen a technikát kell szidni, mikor a felhasználó nem ért valamit. Illetve ha a két gombnyomásos ötletét valósítsa meg. Milliókat érhet.

 14. Gábor
  2017. február 21. kedd @ 22:25

  Olyan gondom van , hogy a számítógép nem látja a telefont. A dolog úgy kezdődött, hogy az első csatlakozás alkalmával semmi gond nem volt, töltöttem rá zenét. A következő próbálkozástól kezdve semmi… A dolog érdekessége, hogy másik gépen is kipróbáltam és ugyan így jártam!

  • Ruzsinszki Gábor
   2017. február 22. szerda @ 00:31

   A telefonon indítsd el az alkalmazást, hogy tudjon kapcsolódni hozzá a program.

 15. Gábor
  2017. február 27. hétfő @ 16:18

  Lehet, hogy nagyon láma vagyok, de milyen alkalmazást indítsak el?