Skip to content
Close

9 hozzászólás

 1. Sintius
  2012. szeptember 26. szerda @ 01:47

  Sziasztok!

  Azért írok most nektek, mert segítségre volna szükségem. Felraktam a gépemre a TOR-t, ami szépen el is indul, úgy ahogy kell a Vidalia vezérlőpult elindul, aztán szépen betölt a TOR Browser is és kiírja hogy “Congratulations. Your browser is configured to use Tor.”. Ez eddig oké, viszont a problémám ott adódott, hogy két TOR-t is elindítottam, beállítottam egy saját jelszót így lett 2 db Vidalia vezérlőpultam és 2 db TOR Browserem.

  A kérdésem a következő volna:
  Hogy tudom a két vezérlőpultot és a két böngészőt külön választani egymástól úgy, hogy 2 rendszert kapjak, amelyek külön álló identitásokból állnak?

  Szóval ha gyorsan mindkét vezérlőpulton megnyomom az “Új identitás használata” gombot, akkor a két böngészőben ne ugyanaz az ip szerepeljen, hanem 2 különböző.
  Gondolom itt a portokkal kell játszani, de lehet van rá egyszerűbb megoldás, mindenesetre várom a megoldásaitokat.

  Köszönöm.

  • Ruzsinszki Gábor
   2012. szeptember 26. szerda @ 13:47

   szerintem a portokkal nem igazán tudsz játszani, mivel eleve véletlenszerű portokon megy ki a kapcsolat, ha jól tudom. Eleve nem arra tervezték a TOR-t, hogy egy gépen 2x is futtassa az ember, szóval szerintem nem lehetséges. Max azt tudom mondani, hogy 2 gép, ebből egyik RDP-n kezelve megoldásként.

  • kíváncsi
   2013. március 13. szerda @ 00:24

   Szerintem egy virtuálgép megoldja a problémádat. Azaz kettő.

 2. LocalHost
  2013. február 28. csütörtök @ 22:49

  Már hogyne lehetne, de kell hozzá erőforrás leginkább némi RAM és CPU.

  Futtass, egy virtuális számítógépet (engedélyezd a hálózatkezelést, de ne használja a jelenlegi internet elérést az “alkalmazás” mert akkor ugyan az lesz az eredmény, ott is ugyan azt a hálózati beállításokat kell elvégezni mint a valós rendszer alatt, ilyenkor többszörös kapcsolat fog létrejönni (háttérben) kettő egymástól független identitással.), és abban is futtasd le programod.

 3. kíváncsi
  2013. március 13. szerda @ 00:22

  A JavaScript letiltása miért szükséges?
  Milyen támadásra számíthatok egy weblapon futó JavaScript kódból?

 4. DogParents
  2016. április 14. csütörtök @ 01:45

  Most találtam meg ezt az egészet és kemény bosszut szeretnék álni egy emberen. Helyes írásért bocs diszgráfiás vagyok. Ha leszedem a flashplayert akkor 1 játékon is anonim maradok?

 5. Szabó Tamás
  2016. július 4. hétfő @ 18:00

  Szeretném megkérdezni,hogy a levelező programoknak is ad más IP címet?

  • Ruzsinszki Gábor
   2016. július 16. szombat @ 10:54

   A levelezés esetén a kimenő levél szerver mindig ugyan azzal a címmel lesz ellátva, tehát ez nem arra való, hogy névtelenül küldjünk vele levelet.