Augusztusi fejlesztések

A mai nap néhány apróbb módosítás lépett életbe az oldalon. Ennek oka az, hogy volt némi felesleges szabadidőm az oldal fejlesztésére. Szóval, nézzük mi változott.

A legfontosabb változás, hogy az oldal kapott egy hivatalos Windows alkalmazást. Ez amolyan kutató jelleggel született meg. Bővebb információk és letöltés itt

Az oldal sablonkódja kicsit optimalizálva és frissítve lett. Ez sajna olyan fejlesztés, amiből a végfelhasználók nem látnak semmit, pedig nem kevés munka volt vele. Napközben aki nézte az oldalt, talán észrevett kisebb-hosszabb szüneteket az üzemelésben.

Ami viszont látható fejlesztés az oldalon, az az animált megjelenés oldal váltáskor. Különösebb funkciója nincs a fejlesztésnek, viszont jobban néz ki így működés közben az oldal.

Múlt hét óta elérhető az új archívum oldal és egy kiemelt írások nevezetű oldal is. Az archívumban kronológiai sorrendben megtalálható az összes írásom, míg a kiemelt írások oldalon olyan eddigi írásaim jelennek meg, amit statisztika alapján a legtöbben keresnek és/vagy kiemelten hasznos az írás.

További jó és hasznos böngészést kívánok ezekkel az újításokkal!