Skip to content
Close

2 hozzászólás

 1. Földi Violetta
  2012. november 28. szerda @ 21:42

  Tisztelt Hölgyem/Uram!
  Egy olyan problémával fordulok Önökhöz,hogy sajnos átállítottam a facebook adatlapomat és más oldalon azt olvastam,nem lehet visszaállítani.
  Nos,lényegében annyi,hogy a beállításoknál rákattintottam erre a menüpontra: “korábbi bejegyzések nyilvánosságának korlátozása”.Megvallom az őszintét,hogy a korábbi bejegyzéseket szerettem volna tiltani egy személy miatt,azt gondolván,hogy ez megoldható és nem tűnik el az összes bejegyzésem az adatlapról.Nos,sajnos ez megtörtént,minden eltűnt,és amit újonnan kiteszek/kiírok,nem jelenik meg az adatlapomon,csak a főoldalon.Reményeim szerint vissza lehet ezt állítani,ahogy volt,az összes bejegyzéssel…
  Kérem segítsenek,hogy lehetne ezt megoldani!
  Köszönöm előre is a válaszukat!
  Üdvözlettel:
  Földi Violetta

  • Máté Margit
   2012. december 12. szerda @ 22:42

   Tisztelt Hölgyem!

   Utánanéztem a dolognak. Ahogy megpróbáltam magamnak is beállítani a funkciót, beadta azt a figyelmeztető ablakot, hogy ezt a funkciót a későbbiekben nem tudom majd egy kattintással visszavonni, hanem minden egyes bejegyzésnél a kitételt követően korlátozni kell, hogy ki láthatja. Javaslom az adott ismerős listába tételét, és egyéni módon az ő kizárását, de ezt sajnos innentől kezdve mindig alkalmazni kell. Remélem, tudtam segíteni. További szép estét!