Hasznos Firefox kiegészítők

A mai írásban igencsak rövid lesz, mivel sok elfoglaltságom akadt a hétvégére. Azonban remélem hasznosnak találjátok, mivel egy-kettő igencsak hasznos, általam is aktívan használt Firefox kiegészítőt szeretnék bemutatni.

Adblock Plus

Reklám blokkolás mesteri szinten. Egy jó szűrő listával aranyat ér. Nincs lassú oldal betöltés a reklámok miatt, valamint gyorsul a böngészés is, hiszen nem kell a böngészőnek megjelenítenie kismillió reklámot.
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/adblock-plus/

Firebug

Web fejlesztéssel foglalkozóknak/kíváncsi embereknek erősen ajánlott beépülő modul. HTML/CSS/Javascript elemzés, Hálózati forgalom mérés, Hibakeresés, stb…
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/firebug/

Video DownloadHelper

Vieó letöltés szinte minden videót tartalmazó oldalról. Pl, youtube, vimeo, stb… Nem találkoztam még olyan videót tartalmazó oldallal, ahonnan nem tudtam volna vele letölteni videót ezen eszköz használatával.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloadhelper/

IE Tab

Internet explorer megjelenítés külön fülön. Web fejlesztőknek igencsak hasznos. Nem kell a böngészők között váltogatni. Értelem szerűen csak Windows alatt működik. Bár elég sok helyen lehet róla olvasni, meg már millióan elmondták: Az internet Explorer korábbi változatai nem a biztonságosságukról és szabvány követésükről voltak híresek. Ezért mindenképpen a legfrissebb Internet Explorert érdemes használni bekapcsolt Windows Update mellet, ha már mindenképpen IE-t használ az ember.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/ie-tab/

RSS Icon

A Firefox 3.x sorozatban megszokott RSS feed ikont állítja vissza a címsorba, ami valamiért kikerült a 4-es sorozatból.
https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/rss-icon/

Pwgen

Jelszó generátor. Adminisztrátoroknak igencsak hasznos. Biztonságos jelszó egy kattintással a böngészőből.
https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/pwgen-password-generator/