Hírlevél és facebook hülyeségek

Hétvégén volt némi időm, így elkészült az oldal hírlevél funkciója. A Terv szerint heti egy email üzenetet fognak kapni a feliratkozók, ami az aktuális heti oldal frissítéseket tartalmazza majd. A funkció bevezetése előtt rengeteget gondolkodtam, hogy kell e egyáltalán, meg lesz e felhasználó tábora.

Aztán úgy döntöttem megcsinálom. A motivációt az is adta, hogy a Facebook ismét változott. Mostantól a “Mutatás a hírekben” opciót engedélyezni kell a kedvelt oldalaknál, hogy az oldal közleményei megjelenjenek a hírfolyamban. Azonban nem száz százalék, hogy megjelenik az oldal közleménye mindenkinél. Ez az ismerősök számával és az általuk közzétett bejegyzések számával van összefüggésben. Ezért került bevezetésre az érdeklődési kör lista funkció, ami igen új még és nem minden felhasználó tudja használni.

Ezért azt javaslom, ha rendszeresen tájékozódni akarsz az oldal frissítéseiről, akkor vagy iratkozz fel az oldal hírlevelére a jobb oldalt található doboz segítségével, vagy vedd fel az oldalt élő könyvjelzőként. Ehhez a fejlécen található rss gombra kell kattintani, vagy ide.

Természetesen a facebook oldal továbbra is elérhető marad. A facebook mellett twitteren is elérhetőek lesznek mostantól rendszeresen a frissítések.