Close
Skip to content

Hirdetések

A Mai webes trendekkel ellentétben a webmaster442.hu megalkotásakor sosem volt célom, hogy egy weblapot csináljak, majd minden területét kiadjam reklám célokra. Ennek semmi értelme sem lenne, mivel a legtöbb ember kényes a reklámokra. Köztük én is. Ezért böngészek Adblock-al és ezért tartok karban egy adblock szűrő listát.

Azonban az utóbbi időben egyre több spam jellegű hozzászólás érkezik a weblapra. Nagy többségük angol, de akadnak magyar spam hozzászólások is. A magyar spam-ek nagy része kapcsolódik ahhoz a cikkhez, amelyhez írják. Sőt vannak itt okosságok is sokszor, ám a hozzászólásból egyértelműen kiderül, hogy reklám valamilyen szinten.

Ezen hozzászólások ingyen nem fognak kikerülni, mivel ez nem ingyenes reklám felület. Amennyiben ilyen módon szeretnél reklámozni, akkor a következőt tudom ajánlani:

-1 reklám jellegű hozzászólás megjelenítése a cikk alatt: 3000Ft+Áfa/hét.

Vagy amennyiben úgy gondolod van egy jó terméked és népszerűsíteni szeretnéd, mondjuk egy szakmai tesztel az oldalon ezt is vállalom. Ezen esetben az árképzés minden esetben egyedi. Ha tényleg jó és tényleg hasznos a terméked, akkor lehet ingyen is vállalom. Azonban gagyi, silány minőségű termékekről nem fogok írást közzétenni, még nagyon tetemes összegért sem, mert a jó hírem fontosabb, mint a pénz.

Reklámozással kapcsolatban a kapcsolat felvételi űrlapon tudtok elérni.