Jogi információk

Az oldalon megjelenő tartalom, képek (képernyő képek, és a cikkekhez kapcsolódó képek. A kiemelt, főoldalon megjelenő képek azonban nem) szerzői jogával Ruzsinszki Gábor rendelkezik. Az ettől eltérő jogállású tartalmak minden esetben jelzésre kerülnek.

Az egyes írások és képek más oldalakon való felhasználása kizárólag csak előzetes írásbeli engedéllyel történhet. ( Kapcsolatfelvétel itt )

Az írások más blogokban, weblapokon és egyéb online tartalmakban linkelhetőek. A linkelés megszüntetését azonban az oldalhoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetem.

Minőség politikám szerint a leírások, amelyeket az oldalon közzéteszek amennyire csak lehet pontosak, korrektek, működnek. Azonban felelősséget nem tudok vállalni az információk nem megfelelő felhasználásából eredő károkért.

Az oldal facebook bejelentkeztető része a következő publikusan megadott adatokat importja át a webmaster442.hu rendszerébe: e-mail cím, felhasználónév, profilkép. A tárolt adatokat harmadik félnek hírdetés, reklám, spam, statisztikai célok nem adjuk tovább.

Copyright (C) 2010-2016. Ruzsinszki Gábor
Minden jog fenntartva.