Hufilter ext

A Hufilter Ext egy Adblock Plus szűrő kiegészítés a Szabó Péter által karbantartott Magyar Adblock Plus szűrőlistához. Ezen szűrő lista csak akkor hatásos, ha már felvagy iratkozva a magyar szűrőlistára.

Maga az Adblock egy Firefox/Chrome bővitmény, ami reklámok blokkolását teszi lehetővé. Kép & Flash, valamint beágyazott hirdetések letöltését teljes mértékben képes blokkolni, így egyes oldalak betöltése drámaian tud javulni, mivel nem kell várni a sok reklámra. A Szöveges hirdetések letöltődnek ugyan, de nem lesznek láthatóak.

Ez egy általam összeállított szűrőlista, Magyar reklámok szűrése mellet főként külföldi reklám szűrőket tartalmaz. A Lista nagyjából 2008 óta van karbantartva változó gyakorisággal, igényeim szerint. (Általában 3-5 új szűrő bekerülése alkalmával frissítem a listát)

A szűrő a saját véleményem alapján készült, akinek nem tetszik ne használja, amennyiben mégis használnád akkor azzal tudomásul vetted, hogy saját felelősségedre használod.

A szűrő a webmaster442.hu domain-en engedélyezi a Google analytics követést, valamint a FreeCt rendszerű hirdetéseket.

Itt tudsz feliratkozni a szűrőre. Változások Listája itt

Adblock helyett ajánlom a µBlock kiegészítőt, ami ugyan azt tudja, csak éppen kevesebb RAM-ot fogyaszt. Szintén elérhető Chrome-ra is.

További Linkek: