Close
Skip to content

9 hozzászólás

 1. gonna
  2013. január 26. szombat @ 02:21

  Akik, (mint pl., én) nem használják a hangpostát, van más lehetősége is a nem kívánt hívószám blokkolására. Google Nexuson használom: Címjegyzék, adott név/szám, beállítások: minden hívás a hangpostára. A hangposta szám nincs beállítva. Minden így beállított számról érkező hívást azonnal bont. Sajnos az ájfonnal nincs perfekt megoldás, csak jb után. Feltörni nem akarom de azt használom többet. Van viszont egy használható félmegoldás így is: készítettem egy néma csengőhangot és ahhoz a kontakthoz ez a csengőhang van rendelve. A hívószámkijelzés nélküli hívások ritkán fordulnak elő, mert a többség régóta nem veszi fel, s így leszoktak róla.

  • Ruzsinszki Gábor
   2013. január 26. szombat @ 18:56

   Köszi a tippeket. A rejtett számos hívásról leszokást meg nem mondanám 100%-nak. Mivel ezen cikk is pont egy ilyen szám nélkül hívogató/zaklató ember miatt született meg. Jó, nem veszi fel az ember, de mikor 50. alkalommal keresnek rejtett számmal és csak 1-2.-t csörren a telefon idegesítő. Ez meg leszoktatja. Előbb utóbb rájön neki több erőfeszítés hívni, mint a nekem blokkolni.

   • gonna
    2013. február 15. péntek @ 21:18

    Azóta született az ájfónra is egy majdnem tökéletes megoldás JB nélkül. Új készülékem van, amin a 6.1 iOs van. Beállítások – ne zavarjanak bekapcsolása után letiltható egy, vagy több és akár az összes bejövő hívás, – időpont beállítással is. A beállítások – értesítések – ne zavarjanak menü alatt beállítható, hogy kiknek a hívása fogadható, mégpedig így: Senki, kedvencek, összes kontakt, vagy bármely csoport. Van egy ismétlődő hívás kapcsoló is, amit bekapcsolva, – az amúgy letiltott, de hívószámkijelzéssel hívó 3 percen belül 2× hív, akkor a második hívás már nem lesz elutasítva.. Tiltott hívószámnál minden esetben bont. Ha ezek be vannak kapcsolva, akkor azonnal bontja a hívást, de elmenti a nem fogadott hívások közt. Arra figyelni kell, hogy ez az egész csak lezárt állapotban üzemel. Ha kioldom a lockot, mert mélezek, stb., akkor mindenki újra hívhat a legközelebbi zárolásig.

 2. zizi
  2013. január 28. hétfő @ 16:36

  Engem is addig zaklatott az exem, míg végül kénytelen voltam számot cseréltetni. Hiába jelentettem fel meg írtam be a számát portálokra, mint pl. a http://tellows.hu/ -ra, nem lettem “okosabb”.

 3. Míra
  2013. április 25. csütörtök @ 14:10

  Sziasztok!
  Segítséget kérnék Samsung Galaxy Ace telefonomra nem tudom telepíteni DND Call Blocker-t, de más hívószám tiltó programot sem. A jelszavamat dobja el mindig, mikor le tölteném.
  Segítségetek Köszönöm!

  • Ruzsinszki Gábor
   2013. április 29. hétfő @ 12:36

   Ez úgy néz ki Market hiba lesz. Elképzelhető, hogy rossz jelszó vagy fiók van megadva és azért dobja vissza mindig a jelszavadat.

 4. nomad
  2014. május 30. péntek @ 09:51

  Azt szeretném kérdezni, hogy a DND call blockert a telefon bekapcsolásakor külön el kell e indítani, vagy fut a háttérben? A feladatkezelőben ez aktív alkalmazásként jelenik meg? Gondolom ha ott bezárom, akkor már nem szűri a hívásokat nem? Köszi!

 5. Bajkó Tamás
  2015. december 12. szombat @ 11:07

  Szerencsére napjainkban az Androidos készülékek névjegyzék menedzselőjében már alapból benne van az a szolgáltatás, hogy letudjuk tiltani az ilyen zaklató jellegű hívásokat. Én úgy szoktam csinálni, hogy a névjegyzéken belül különböző csoportokat lehet létre hozni, s csináltam egy olyan csoportot, hogy “Spam Hívogatók” – ide aztán bekerül mindaz, aki arra érdemleges, s itt kollektívan beállítom a blokkolást 😀

 6. dezso milak
  2016. június 9. csütörtök @ 17:29

  Nagyon tetszik