Close
Skip to content

9 hozzászólás

 1. Semmu
  2011. augusztus 20. szombat @ 21:19

  Üdv!

  Én ebben az évben szülinapomra kaptam egy ugyanilyet, azt hiszem mi is az Aldiban vettük 🙂 Szintén nagyon meg vagyok vele elégedve, bár az elején furcsának tűnt, hogy az egész készülék nem valami nagy, és a beviteli mező pedig annak is csak a fele… 😀 De mivel jó érzékeny a helymeghatározása, így teljesen használható az ilyen kis képeslap-méretű felület is 🙂
  Sajnos időm nem nagyon engedi, hogy sokat foglalkozzak vele, de képszerkesztéshez tényleg nagyon hasznos tud lenni, és ha az embernek türelme van hozzá, rajzolni is szépeket lehet vele 🙂

 2. Bea
  2012. április 21. szombat @ 17:09

  Nekem is iyen modelem van, de miután lecsereltem a Windows XP-m 7-re nem müködik,nem gyulladnak ki a billentyük. Esetleg valami segitség? Olvasgattam valamiket a neten de nem működött az, hogy leinstalátam a régi frivert , ujrainditottam utána meg felraktam az ujabb drivert. Nekem meg szükségem lenne a táblára mert designon vagyok . Xpün szépen ment, igazi kincs.

  • Ruzsinszki Gábor
   2012. április 21. szombat @ 20:10

   Szia. A Windows 7-nek fel kell ismernie. Driver nélkül is használható, mint egy egér. A Driver “csak” a nyomás érzékelés funkciójához kell. Az, hogy nem világítanak a gombok érintkezési hibára utalhat. Több mint valószínű a hozzá adott USB kábel tört meg valahol. Ezért nem világítanak a gombok és ezért nem is ismeri fel a Windows. Persze van esély, hogy magának a táblának van baja, de ez nem valószínű szerintem.

 3. Bea
  2012. május 3. csütörtök @ 21:01

  koszi a faradsagot hogy valaszoltal. kiprobaltam apum gepen azon meg megy szoval a kabel es a tabla is jo. asszem azzal van baj hogy 64x valtozat van fenn a windows 7 nek. Elvileg lehetne olyat csinalni hogy windows 7 x64 bit alatt x32 es verziot futtatni. Csak kene talaljak valakit ert ehhez es megcsinalja a laptopomon.

  • Ruzsinszki Gábor
   2012. május 4. péntek @ 09:43

   Wacom oldalán van Windows 7-hez való 64 bites illesztő program is. Ezt onnan tudom, hogy én is x64 Windows alatt használom. Innen tudod beszerezni: http://www.wacom.eu/index2.asp?pid=29&lang=en Amúgy tippnek annyit mondanék még, hogy próbáld meg másik USB portba dugni, mivel lehet az van megkopva és nem érintkezik megfelelően.

 4. Bea
  2012. június 8. péntek @ 19:25

  Koszonem szepen a segitseget ! mukodik 😀

 5. Szandi
  2013. január 8. kedd @ 21:26

  Most szereztem egy ilyet használtan 7000 Ft-ért, de a toll valamiért akkor is ír, ha kb. 1 cm-re tartom a táblától és hiába állítgatom az érzékenységet. Tudnátok segíteni?
  Előre is köszönöm.

  • Ruzsinszki Gábor
   2013. január 14. hétfő @ 10:03

   Az enyém is ilyen. Ez teljesen normális.

   • Szandi
    2013. január 25. péntek @ 11:41

    Azóta szereztem hozzá egy másik tollat és most tökéletesen működik. Hidd el, nem normális ha 1 centiről ír, úgy lehetetlen vele pontosan dolgozni.